Symposium SBT 'Zorg op maat in goede handen'

27 juni 2019

Na het succesvolle MFP-symposium afgelopen april, stelt de Stichting voor Bijzondere Tandheelkunde (SBT) u graag in de gelegenheid om te ontdekken wat bijzondere tandheelkunde voor u kan betekenen. SBT staat voor ‘normale’ tandheelkundige zorg voor bijzondere patiënten en bijzondere tandheelkundige zorg voor de uitdagende en lastige casuïstiek.

Binnen SBT bestaan zes afdelingen: Angstbegeleiding voor kinderen en volwassenen, Gehandicaptenzorg, Maxillofaciale Prothetiek, Temporomandibulaire Dysfunctie en Geriatrie. Aan de hand van verschillende casus zullen behandelaars van deze afdelingen u inzicht geven in de behandelingen die bij SBT plaatsvinden.

U bent van harte welkom op het symposium op vrijdagmiddag 8 november in Amsterdam. Het symposium start om 13:00 uur met de ontvangst en eindigt om 17:00 uur met een borrel. Na de zomer volgt het volledige programma. Er geldt een bijdrage in de kosten van € 50,-.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u alvast een email sturen naar j.smienk@sbt.acta.nl om uw aanwezigheid door te geven.

Voor deze middag worden KRT-punten aangevraagd.