Nieuwe website online

19 januari 2019
Onlangs is de nieuwe website van de NVGPT live gegaan. Na zeven jaar was het tijd voor een opfrisbeurt en ook het technische gedeelte was aan vervanging toe. Nieuw is dat de ledenadministratie nu volledig onder de website is gehangen. Leden kunnen daardoor vanaf nu een deel van hun eigen gegevens aanpassen. Een andere belangrijke nieuwigheid is dat alle gedifferentieerden met hun werkgegevens te vinden zijn op een Google-kaartje.

Nadat er een programma van eisen was opgesteld en drie bedrijven een offerte hadden uitgebracht, is de opdracht gegeven aan de goedkoopste aanbieder. Dit bedrijf werkt al voor andere verenigingen in de tandheelkunde en de tandtechniek en heeft een goede reputatie.
De oude site kende ook reeds een ledengedeelte maar dat was beperkt van opzet. In de nieuwe site is de gehele ledenadministratie ondergebracht, alsmede de administratie van alle gedifferentieerden, zoals datum erkenning, datum expiratie en datum indiening jaarverslagen.
Ondanks dat we doorgegeven wijzigingen altijd zorgvuldig hebben doorgevoerd, kan het zijn dat adresgegevens niet meer helemaal actueel zijn. De meeste gegevens kunt u zelf aanpassen. Klik hier om uw nieuwe wachtwoord op te vragen voor toegang tot het intranet en uw gegevens.
Gedifferentieerde leden die op het Google-kaartje vermeld willen worden, moeten ervoor zorgen dat hun werkadres inclusief postcode goed is ingevuld. Een postbus kan door Google niet als locatie getoond worden.
Voor andere aanpassingen (bij voorbeeld als uw e-mailadres niet hekend wordt door de website) kunt u een verzoek indienen via het contactformulier.
Ook (andere) opmerkingen over de website zijn van harte welkom!