Lezing dr. Nathaniel S. Treister: 'Orofacial toxicities of targeted/immunotherapies'

12 september 2023

Dr. Nathaniel Treister zal op 28 september een voordracht houden met de titel: Orofacial toxicities of targeted/immunotherapies. In de lezing gaat hij in op de complicaties die in- en om de mond kunnen ontstaan bij deze oncologische behandelstrategieën. Ze is bedoeld voor (tand)artsen, mondhygiënisten, verpleegkundigen, diëtisten en andere geïnteresseerde zorgprofessionals.

Spreker
Nathaniel S. Treister, DMD, DMSc is specialist Orale Geneeskunde, verbonden aan de Division of Oral Medicine and Dentistry, Brigham and Women’s Hospital, Boston, USA en Associate Professor, Department of Oral Medicine, Infection and Immunity, Harvard School of Dental Medicine, Boston, USA

Praktische informatie en aanmelden
De lezing wordt gehouden op 28 september van 13:30 tot 14:30 in zaal ON-76 van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).
ACTA medewerkers en studenten kunnen zonder aanmelding de voordracht bijwonen. Als u niet in bezit bent van een ACTA-pasje, dan graag een email sturen naar Alexa Laheij of Judith Raber-Durlacher. Zij zullen u dan bij de receptie verwelkomen.

Kunt u niet live aanwezig zijn? Klik dan hier om Nathaniel Treister’s voordracht desgewenst online te volgen, met password 95698.

Er zijn geen kosten aan het volgen van de lezing verbonden.