Klinische avond NVVRT 'Transparante Orthodontie'

5 maart 2019

Klinische avond van de NVVRT met Lotte van Meereboer over 'Transparante Orthodontie' op donderdag 14 maart 2019 in Breukelen.

De Clear Aligners zijn niet meer weg te denken uit ons nuchtere Nederland. Deze ontwikkeling is compleet in lijn met de digitalisering van de tandheelkunde. De valkuilen zijn echter diep voor arts en patiënt, of liever gezegd 'consument', die een witte strook aan tanden op zijn/haar instagram eist. De uitdagingen zijn hoe dit te realiseren op de meest gezonde manier.

Lotte van Meerboer is 38 jaar en in 2006 afgestudeerd aan de ACTA. Daarna heeft zij een stage gelopen op de Harvard Medical & Dental School Boston. In de jaren na het afstuderen heeft zij waargenomen als algemeen practicus in de regio Noord Holland. In 2008 is zij gestart met Invisalign behandelingen.
In 2013 heeft Lotte Comfortho opgericht, een eigen praktijk op vier locaties, Amsterdam WTC en Herengracht, Laren en Heemstede, voor Aligner Orthodontie. Vanaf 2016 is zij met haar praktijken Elite Preferred Provider van Invisalign en OK gekwalificeerd lid van de VvTO, Tandarts voor Orthodontie. Anno 2018 heeft zij een Praktijk Orthodontie Museumplein, welke gelijk haar nieuwe hoofdlocatie is.

Datum: Donderdag 14 maart 2019
Locatie: Van der Valk Breukelen (Stationsweg 91 te Breukelen).
Aanvang en duur: 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).
Inschrijven: Via www.nvvrt.com.