In Memoriam Tom Pramana

16 februari 2023

Op zondag 12 februari vroeg in de ochtend is onze zeer geliefde en gewaardeerde oud-collega Tom Pramana overleden, omringd door zijn familie. Tom was als tandarts MFP ruim veertig jaar werkzaam binnen de bijzondere tandheelkunde en hiermee één van de grondleggers van de huidige afdeling MFP van SBT.

Nadat hij in 1975 in Brussel was afgestudeerd, haalde hij een jaar later ook zijn tandartsdiploma in Nederland. Hij begon in 1980 in de bijzondere tandheelkunde op de Lutmastraat, verhuisde daarna mee naar het NDSM-gebouw in Amsterdam Noord en in 1989 naar het ACTA-gebouw, bij het ontstaan van SBT. Hiernaast had hij een eigen praktijk op de Tolstraat, samen met zijn dochter Angela Ridwan-Pramana, ook tandarts MFP.

Hij eindigde zijn carrière als tandarts MFP slechts enkele weken geleden met een prachtig afscheidssymposium ‘A lifetime prosthodontics’ waarmee zijn inzet voor het vak geëerd werd.

Tom werd gekenmerkt door zijn onnavolgbare enthousiasme voor het vak en de toegewijde zorg voor zijn patiënten voor wie hij dag en nacht klaar stond.

We gaan Tom enorm missen als oud-collega maar vooral als het warme mens dat hij was.