Congresprogramma nader belicht: Maarten Vogelaar

16 oktober 2023

Op 9 en 10 november organiseert de NVGPT haar jaarcongres onder de titel ''Team up! De kracht van multidisciplinaire samenwerking binnen de bijzondere tandheelkunde'', in Hotel Arena te Amsterdam. Op de donderdag zijn er parallelsessies en op de vrijdag is het algemene programma. De komende tijd gaan we telkens nader in op een van de presentaties, dit keer die van Maarten Vogelaar op de vrijdag.

"Over hoe je patiënt je grootste fan wordt, je je collega weer aan het lachen krijgt en je partner je thuis om de nek vliegt."

Veranderen vinden we eng en doen we niet graag. Zeker als je werkt in de zorg, waar de druk behoorlijk hoog kan oplopen. Het vraagt nogal wat kunst en vliegwerk om samen goede patiëntenzorg te leveren met de altijd aanwezige tijdsdruk en beperkingen. In deze interactieve presentatie brengt Maarten Vogelaar een uniek maar zo belangrijk ingrediënt weer terug op de werkvloer, namelijk: de liefde. U bent getuige van het positieve effect dat liefde heeft op het contact met uw patiënten en collega’s. Aan het einde van de presentatie heeft u een persoonlijke love update gekregen en wilt u niets liever dan naar uw werk rennen om het toe te passen.

Maarten Vogelaar (1979) is spreker, therapeut en zelfvertrouwen-coach voor ondernemers. Hij helpt hoge-lat leggers, pleasers, twijfelaars, uitstellers en mooiweerspelers weer de liefde voor zichzelf op 1 te zetten. Hierdoor staat u met veel meer rust, plezier en zelfvertrouwen in het leven en komt uw praktijk in een flow. Maarten werkte als individueel -en relatietherapeut in de GGZ, het ziekenhuis en de huisartsenpraktijk. Als spreker, trainer en coach werkt hij voor zelfstandig ondernemers, die persoonlijk en zakelijk naar 'the next level' willen gaan. Ook is hij de host van de 'Zelfvertrouwen Podcast', waarin hij, naast solo-afleveringen, ondernemers interviewt over hun persoonlijke groei. Maarten is getrouwd en vader van drie dochters.