Congres 'No shine without friction' op 8 en 9 september

4 januari 2022

Op vrijdag 9 september 2022 houdt de NVGPT, samen met de NVVRT haar jaarcongres met als keynote speakers Sjoerd Smeekens, Galip Gürel en James Huddleston-Slater. Daags tevoren, op 8 september is er een precongres voor tandartsen MFP, tandarts-gnathologen en restauratief tandartsen gepland. 

Nadat we enige tijd 'droog hebben gestaan' vanwege corona, kunnen we weer uitkijken naar een 'live' congres. Dat zal niet, zoals eerder aangekondigd, plaatsvinden op 13 en 14 januari, maar op donderdag 8 en vrijdag 9 september 2022 in 'De Fabrique' te Maarssen.

Naast het algemene programma op de vrijdag, worden op de donderdag parallelprogramma's gehouden, die primair gericht zijn op tandartsen MFP, tandarts-gnathologen en restauratief tandartsen maar die ook open staan voor andere deelnemers.

Het congres wordt samen met de NVVRT georganiseerd en is tevens bedoeld voor een nadere kennismaking tussen de beide verenigingen en haar leden.

Binnenkort zal het complete programma bekendgemaakt worden en zal de aanmelding voor het congres en de parallelprogramma's starten. Houdt u onze nieuwsbrief en website in de gaten!