Sponsors

De activiteiten van de NVGPT worden bekostigd uit de contributies en uit sponsorbijdragen van bedrijven uit de dentale industrie. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van de leden van onze vereniging en de tandartsen algemeen practici, gedifferentieerde tandartsen, tandarts specialisten, tandtechnici en fysiotherapeuten, die onze congressen, cursussen en website bezoeken.

De NVGPT organiseert ieder jaar een aantal avondcursussen ('SPLINTercursussen'), meestal online. Deze SPLINTercursussen zijn praktijkgerichte programma’s over diverse onderwerpen en worden door gemiddeld vijftig bezoekers per keer bezocht. Deze relatief kleine groepen leiden tot optimale interactie en aandacht voor uw bedrijf als u dat wilt.

Naast de SPLINTercursussen organiseert de NVGPT ieder jaar een congres, doorgaans in het najaar. Voorafgaand aan de congresdag wordt er op de donderdagmiddag een steeds wisselend tandheelkundig evenement op een kleinere schaal georganiseerd.

Wilt u uw bedrijf profileren, meldt u zich dan aan als sponsor van onze vereniging en vul onderaan deze pagina uw gegevens in. Wij nemen dan contact met u op.

Wilt u ook sponsor worden? Klik dan hier.