Jaarcongres 'No shine without friction' op 8 en 9 september!

8 september 2022

Dit jaar organiseren we als NVGPT en NVVRT ons eerste gezamenlijke congres! Al in 2019 kwam de congrescommissie voor het eerst bij elkaar, met de wens om de krachten te bundelen en samen een topcongres neer te zetten. Over het thema waren we het al snel eens: occlusie. In de breedste zin van het woord. Contact maken. Natuurlijk tussen tanden en kiezen, maar ook tussen mensen. En in dit geval ook tussen onze verenigingen. Na herhaald uitstel is het nu echt zover!

Hoe vind je contact? Wat is het effect van het contact? En hoe zorg je ervoor dat het contact zo goed mogelijk verloopt? En wat doe je als er toch wrijving optreedt? Hoe erg is dat en wanneer is het te veel? Want zonder een beetje wrijving krijg je ook geen glans! 

Het thema wordt op de vrijdag behandeld door dr. James Huddleston Slater, dr. med dent. Sjoerd Smeekens en dr. Galip Gurel.
Klik hier voor meer informatie over de sprekers en hun lezingen.

Op de donderdag zijn er parallelsessie voor de tandartsen-MFP, de tandarts-gnathologen en restauratief tandartsen. Het programma van deze sessies wordt nog nader ingevuld.
Klik hier voor het programma, zoals het nu reeds vaststaat.

Gezamenlijk congres van NVGPT en NVVRT 'No shine without friction' op 8 en 9 september 2022 in DeFabrique te  Maarssen.
Klik hier om u aan te melden voor het volledige programma of delen ervan.

Schrijf u in voor twee dagen vol contact met leuke collega’s, interessante lezingen en een glanzende feestavond!