Congres 'No shine without friction' op 16 en 17 juni

22 november 2021

Op vrijdag 17 juni 2022 houdt de NVGPT, samen met de NVVRT haar jaarcongres. Daags tevoren, op 16 juni is er een precongres voor tandartsen MFP, tandarts-gnathologen en restauratief tandartsen. Keynote speakers op de vrijdag zijn Sjoerd Smeekens (foto), Galip Gürel en James Huddleston-Slater.

Nadat we enige tijd 'droog hebben gestaan' vanwege corona, kunnen we weer uitkijken naar een 'live' congres. Dat zal niet, zoals eerder aangekondigd, plaatsvinden op 14 januari, maar op 17 juni. Het congres wordt samen met de NVVRT georganiseerd en is tevens bedoeld voor een nadere kennismaking tussen de beide verenigingen en haar leden.

Naast het algemene programma op de vrijdag, worden er op donderdag 16 juni parallelprogramma's gehouden, die primair gericht zijn op tandartsen MFP, tandarts-gnathologen en restauratief tandartsen.

De locatie van het congres zal nog bekendgemaakt worden. Binnenkort zal ook het complete programma bekendgemaakt worden en zal de aanmelding voor het congres en de parallelprogramma's starten. Houdt u onze nieuwsbrief en de agenda in de gaten!