Nieuws

Welk onderzoek is voor u belangrijk?

19 oktober 2017
Welk onderzoek is voor u belangrijk?

Het is belangrijk dat nieuw onderzoek aansluit op de behoeften van het mondzorgveld. De resultaten uit nieuw onderzoek kunnen helpen bij het nemen van onderbouwde behandelbeslissingen, en zo de kwaliteit van zorg voor uw patiënten verbeteren. Kies daarom de onderwerpen voor onderzoek die voor u het belangrijkste zijn voor de Kennisagenda Mondgezondheid en help de kloof tussen praktijk en wetenschap te verkleinen!

Via een enquête hebben mondzorgprofessionals vorig jaar onderwerpen voor toekomstig onderzoek aangedragen. Deze onderwerpen zijn gebaseerd op lastige beslismomenten in de dagelijkse praktijk van patiëntenzorg.
Nu wordt gevraagd welke onderwerpen voor u het belangrijkste zijn. Door te kiezen welke onderwerpen voor u het belangrijkst zijn, helpt u mee om de Kennisagenda Mondgezondheid samen te stellen.
De lijst met de onderwerpen voor toekomstig onderzoek, gebaseerd op de belangrijkste knelpunten in de dagelijkse praktijk van patiëntenzorg, vormt de Kennisagenda Mondgezondheid. Hoe meer mondzorgprofessionals meedenken, hoe representatiever de Kennisagenda Mondgezondheid wordt. Doe dus mee en maak uw keuze!
Zo draagt u bij aan de Kennisagenda Mondgezondheid: kies de onderwerpen voor onderzoek die voor u het belangrijkste zijn door de enquête in te vullen. Dit duurt slechts tien tot vijftien minuten.
Ga voor de enquête en meer informatie naar www.mondzorg2020.nl of volg de Kennisagenda Mondgezondheid op Facebook.